Informatieavond collectief zonnedak de Winhoeve

In aansluiting op de informatieavonden van 9 en 10 oktober organiseert Newecoop een derde avond, ditmaal in de Haazehoof, Aerthijsplein 3, 6035 AS Ospel. Belangstellenden voor deelname aan een collectief zonnedak zijn op dinsdag 13 november om 20.00 uur van harte welkom.

Samen met haar adviseur zal Newecoop uitleg geven over de organisatie van een collectief zonnedak, officieel postcoderoos genoemd. Voor wie thuis het eigen dak niet geschikt is voor zonnepanelen, door de ligging, bomen in de buurt, of gewoon omdat u het niet mooi vindt, bestaat de mogelijkheid om te investeren in zonnepanelen, die dan op een groot gehuurd dak worden gelegd voor een periode van minimaal 15 jaar. Wie investeert heeft het bedrag na ongeveer 8 jaar al helemaal terugverdiend, terwijl de teller nog zeker 7 jaar blijft doortikken. In uw richting uiteraard.

Momenteel beschikt Newecoop over een groot dak, waar nog een aantal plaatsen beschikbaar zijn. Ook zal binnenkort nog een ander dak beschikbaar komen, zodat we niemand hoeven teleur te stellen.
Newecoop is, anders dan de veelvuldige commerciële aanbiedingen, bedoeld voor en door de burgers van Nederweert, ofwel, opbrengsten loeien niet weg naar elders.

Laat u informeren en kom op 13 november naar de Haazehoof.